tiistai 29. syyskuuta 2015

Hevoset mukaan!

Olen nyt tullut siihen tulokseen, että voisin yhdistää hevoset tähän blogiin. Pari kommmenttia tuli siitä että olisi hyvä, jos yhdistäisin kanit ja hevoset samaan, niin olisi enemmän aihetta mistä postailla. Päätin siis että ainakin kokeillaan nyt tätä ratkaisua ja katsotaan meneekö homma ihan sekaisin.

Banneriin tarvitaan ainakin pientä muutosta, sillä olisi tietysti kiva saada myös ne ponit mukaan siihen! Katsotaan milloin sellaista ehdin toteuttaa. Otsikolle en usko tekeväni mitään, sillä eikös se sovi tuollaisenakin? :)

Blogissa on muutenkin tapahtumassa nyt vähän enemmän muutosta. Eli heti kun mulla on vain aikaa, niin kanien esittely sivuja täytyy päivittää ja Polarille tehdä se ihan oma! Minun esittelysivunikin voisi tykätä pienestä päivityksestä ja tapahtumakalenterikin olisi kiva saada taas tosissaan käyttöön! :D

Sitten tietysti jos hevoset otetaan mukaan, niin jonkun näköinen sivu niistäkin tulossa. Paljon on siis tehtävää, mutta ajan kanssa hyvä tulee! 8)

Pahoittelut vielä siitä, että tämä postaus oli täysin kuvaton. Nyt, kun asiat ovat selvät niin toivotaan että saadaan taas järkevämpääkin postausta kehiin! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti