sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Hevoisihmisiä?

Noin vuosi sitten kirjoitin vielä hevoblogia ja alan pikkuhiljaa ehkä vähän kaipailla sitä. Siispä kysymys kuuluu; onko täällä ketään joka voisi olla kiinnostunut lukemaan sitäkin? En myöskään tiedä pitäisikö nämä kaksi blogia sitten yhdistää. Hevoset ja kanit samassa, koska en tiedä jaksaisinko pari kertaa viikossa päivittää molempia... Mitä mieltä olette? Herätänkö hevosblogin uudestaan henkiin omana bloginaan, yhdistänkö sen tähän blogin vai jätänkö koko homman tekemättä? 


3 kommenttia:

  1. Täällä ilmoittautuu yks heppaihminen! Yhdistä hevos- ja kaniblogit, koska sitten tulis enemmän postauksia kun on enemmän "aiheita" mistä kirjoittaa :) Hyvä idea ois myös semmonen sekablogi mihin kirjottelis sitten just niitten hevos- ja kanijuttujen lisäksi vaikka lifestyle-postauksia, niitä oisin kans kiinnostunut sulta lukemaan jos ne on yhtään sun juttu? :D Mut kirjoita ehottomasti ainakin myös heppapostauksia! :)

    VastaaPoista
  2. Yhdistä nämä pupuset ja heposet :)) Itse lukisin mielelläni myös heppapostauksia, mutta mieluiten tästä samasta blogista kaniuutisten yhteydessä :D

    VastaaPoista
  3. missä polleuutiset? :(

    VastaaPoista