tiistai 8. syyskuuta 2015

Kesäpäiviä


Alkaa ehkä hieman ärsyttää. Kesäloman aikana oli suht vähän oikeasti lämpimiä päiviä, mutta nyt kun koulut ovat alkaneet, niin kyllä tätä aurinkoa ja lämpöä riittää. Onneksi en ihan koko päivää vietä koulussakaan, niin ehtii hyvin puuhastella kanienkin kanssa ennenkuin aurinko jo häipyy.
Kotona maalla minua ei kiinostaisi yhtään kuvata kaneja, mutta aina kun tulaan kanien kanssa kyläilemään isäni luokse, niin en osaa muuta tehdäkkään. Mistä se sitten johtuu, sitä ei taida tietää kukaan :-D. Viimeviikonloppuna kuvia tuli räpsittyä jopa liikaa... Pitäisi varmaan tulla useammin käymään täälläkin niin ei blogikaan hyytyisi!
En tiedä mikä muhun on iskenyt, mutta odotan talvea todella paljon! Tietysti kisat siirtyy sisälle ja tapahtuu muutakin ei niin kivaa, mutta jostain syystä haluaisin jo talveen. Jäällä saa kivoja juoksukuvia, metsät ovat ihanan lumisia yms.. Jos kuitenkin pitäydytään vielä tässä kesässä ja nautitaan siitä niin kauan kuin on mahdollista! Ei tätäkään enää kauaa kestä, kun taas alkaa illat hämärtymään, lämpötilat viilenemään ja maa katoaa lumen alle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti