tiistai 15. syyskuuta 2015

Viikonloppu

Alkaa kisareissut käydä jo todella rankoiksi, kun niihin koko kesäkin vierähti, mutta onneksi kisoja on nyt meille vähemmän, kun nuo kaksi kisaavat pelkkiä eliittejä, eikä niitä nyt joka kisoissa ole. Viime viikonloppu vietettiin kuitenkin taas Karkilla ja kisoissa. Perjantaina matkaan, lauantaina Salo, sunnuntaina Puotinharju ja kotiin.

Salo 12.9


Rini hyppi ensimmäisessä eliitti suorassa itsensä kolmanneksi yhden virheen radalla ja tasaisella vauhdilla. Korkeudessa pärjäsi myös upeasti ja hyppäsi 85cm niinkuin kolme muutakin kania. Edellisten yritysten perusteella Rini sijoittui toiseksi.♥Bille hyppi eliitin voittoon puhtaalla ja tasaisella radalla, mutta kyllä siitä huomaa kuinka sitä selvästi väsyttää tämä touhu. Onneksi nyt on luvassa ainakin kahden viikon loma, kun eliittejä ei selvästi ole tulossa.
Korkeudessa ei kani jaksanut enään millään, mutta hyppi kuitenkin aina 70cm asti ja sijoittui neljänneksi! On se lomansa ansainnutkin♥
Polar kisasi Salossa vaikeaa suoraa. Ensimmäisen kierroksen meni muistaakseni kahdella ja toinen sitten yhdellä hassulla virheellä muttei sijaa. Nättejä hyppyjä kuitenkin ja hieno poju♥ Korkeudessa hyppi ensimmäistä kertaa ja hienosti sieltä ponnahti 65cm!


Puotinharju 13.9


Rini hyppi eliitti suoran ensimmäisen kierroksen vähän suuntaa hakien kolmella, mutta toinen kierros sujui jo vähän paremmin ja yhdellä virheellä. Mukaan ei kuitenkaan lähenyt mitään, mutta upea tyttö!

Bille hyppi eliitin molemmat kierrokset yhdellä virheellä. Ensimmäinen vähän miten sattuu ja toinen jo vähän tasasemmin. Eliitti kanit pääsevät nyt lomalle hyvillä mielin ja hienot radat alla!:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti