maanantai 5. lokakuuta 2015

Puotinharju 3.10

Kaikki ovat varmaan huomanneet että meidän blogi on jäänyt taas vähän hiljaiseksi ja yksitoikkoiseksi. En ehdi suunnitella postauksia, joten kaikki on vain äkkiä hutastuja. Suurin syy tähän on koulu. Kokeita on kokoajan, eikä aika oikein riitä blogille. Nyt kun suurinosa kokeista on pikkuhiljaa saatu pois alta. Niin toivotaan että saadaan blogiinkin taas jotain kiva!

Viikonloppuna oltiin jälleen kisaamassa, Puotinharjulla. Kaikki kanit olivat mukana + vielä lisäksi pari Minnan kania. Polar kisasi vaikeaa suoraa ja team eliitit sitten eliitti suoraa. Kaneilla on ollut hieman taukoa, joten kukaan ei oikein osannut keskittyä.

Polar hyppi ensimmäisen kierroksen tehden kaikenlaisia hassuja virheitä ja maaliin pääsi viidellä. Toisella kierroksella meno oli alkuun paljon parempaa, mutta lopussa poitsu säikähti kun hihna jäi esteeseen kiinni ja tiputteli sitten paniikissa vähän lisää puomeja. Viidellä tämäkin kierros. Hups..:D No, eihän meillä ole kiire mihinkään!


Bille hyppi molemmat kierrokset tehden aivan turhia virheitä. Ensimmäisellä kierroksella mentiin neljällä. Loikittiin vain miten sattu ja lopussa ei enään edes jaksettu. Toinen kierros vielä huonommin. Ehkä 6-8 virhettä, en edes muista. Keskittyminen oli aivan hukassa ja potkittiin vaan huvikseen puomeja alas, mutta ei aina tarvi mennä hyvin! 8)

Rini meni myös ensimmäisen kierroksen ihan hassusti. Suuntaa hakien ja sekoillen. Maalissa virheitä oli muistaakseni viisi. Toisella kierroksella Tyttönen meni taas upeasti! Reippaasi ja yhdellä virheellä. 4. sija napattiin mukaan.


Hienot kanit taas vaikka oli kaikilla vähän hapuilua. Mutta ymmärtäähän sen tällaisen pidemmän tau'on jälkeen!♥

1 kommentti:

  1. Nyt voitki sitte herätellä blogis henkiin! 8) http://origamirabbits.blogspot.fi/2015/10/157-onni-on-haaste.html

    VastaaPoista