tiistai 15. joulukuuta 2015

Hengissä vielä!

Ohhoh, ompas siitä pitkä aika kun viimeksi tänne kirjoittelin..:D Vielä noin viikko sitten olin sitä mieltä, ettei tämä blogi herää enään koskaan, mutta kai mulle sitten tuli ikävä tätä hommaa? En tiedä. Tässä sitä kuitenkin taas ollaan, pitkän tauon jälkeen. Kaneille kuuluu hyvää, niinkuin myös minulle. Rini täytti marraskuussa vuoden ja pikkuhiljaa lähestytään myös Bilown ja Polarin syntymäpäivää. Huhhuh, miten siitä voikin olla jo niin kauan? Eipä täällä meillä mitään sen kummallisempaa ole tapahtunutkaan. 

Kisoja ei tämän tauon aikana ole olleet kuin kahdet. Raisio 1.11. sekä Lemmikkimessut 7.-8.11.
Raisiossa Polar voitti keskivaikean mutkan ja uskokaa tai älkää, se taisi olla pojan ensimmäinen voitto ikinä! :D 


Messutkin menivät mukavasti kaikkien kanien osalta, mutta parhaiten pärjäsivät Rini ja Polar. Lauantaina Rini oli eliitti mutkan toinen ja sunnuntaina Polar voitti taas keksivaikean mutkan♥.
22.11 käytiin myös pitkästä aikaa petteilemässä Bilown kanssa Lappeenrannassa. Bille pääsikin ensimmäistä kertaa PPK -sijoille! 5.sija, pistein 94. Hassun hieno poika♥

Kanila on aikalailla ennallaan, tosin Polar on nyt jo jonkin aikaa joutunut asumaan sisällä, mutta pian sekin pääsee takaisin muitten seuraan. Yksi isompikin muutos on mahdollisesti tapahtumassa vielä tämän vuoden sisällä, mutta siitä lisää sitten ajallaan. 


Ensi vuoden puolella olisi taas tarkoitus palailla tänne aktiivisemmin merkein, mutta olkoon tämä postaus nyt jonkunlainen merkki meidän olemassa olosta. Tässä joulukuun aikana yritän muokkailla ulkoasun vähän talvisemmaksi ja kerätä innostusta vielä pari viikkoa, että päästään ensi vuonna jatkamaan taas. 
Kiitokset tästä vuodesta mukana olleille ja hyvää loppu vuotta kaikille!♥

♥2015♥2 kommenttia: