perjantai 31. heinäkuuta 2015

SM-2015!

Meidän ensimmäiset SM-kisat kisattiin viimeviikonloppuna Maskussa. Lähdettiin jo perjantai-iltana bussilla helsinkiin ja siitä Keravalle junalla. Keravalta hypättiin Caron kyytiin ja ajettiin Saloon Maijalle ja Sagalle. Koukattiin matkalta myös Japi kyytiin. Lauantaiaamuna jatkettiin matkaa Maskuun kisapaikalle ja oltiin hyvissä ajoin perillä.

Lauantai 25.7

Bilow hyppi lauantaina toisen eliittinsä, sekä korkeutta. Heti eliitin ensimmäisellä kierroksella huomasin että Bille on selvästi hieman väsynyt koko hommaan. Ei jaksanut keskittyä yhtään, vaan keskittyi kaikkeen muuhun ja useimmat hypyt olivat todella unisia. Ensimmäiseltä kierrokselta neljä virhettä. Toisella kierroksella liikuttiin jo paremmin mutta hypyt olivat edelleen mitä olivat :D Virheitä kertyi viisi, eli kokonaistulos oli yhdeksän virhettä. No, Ymmärrän täysin, sillä ollaanhan me aikalailla joka viikonloppu oltu jossain kisaamassa, niin kyllähän siinä pikkuhiljaa alkaa jo väsyttää. Pojalla taitaa olla pieni loma edessä!♥

Korkeudessa Bilow liikkui erittäin hienosti! Ei varmaan koskaan ole hakenut estettä noin hienosti vauhdissa. Aloitin sen kanssa muistaakseni 65cm korkeudesta. Hypyt olivat hienoja, mutta lopulta ei taas enään jaksettu ja tiputtiin pois 80cm korkeudesta. Olen kuitenkin todella ylpeä että se kerrankin otti vauhtia joka korkeudessa!

Rini kisasi vaikeaa mutkaa ja korkeutta. Tytöllä oli ollut edellinen viikonloppu vapaata, joten energiaa löytyi. :D Heti ensimmäinen kierros mentiin kahdella virheellä ja reippaasti, kun yleensä virheitä kertyy ainakin neljä tai viisi. Toinen kierros mentiin taas huomattavasti reippaammin ja yhdellä virheellä maaliin, vai puhtaasi? En ole ihan varma :'D Tulos riitti joka tapauksessa neljänteen sijaan!

Korkeudessa Rini oli ensimmäistä kertaa, enkä odottanut mitään suuria. Aloitettiin pienimmästä eli 50cm. Tyttö hyppi aivan uskomattoman hyvin ja tippui pois vasta 90cm korkeudesta sijoittuen kolmanneksi! Ihan uskomaton jänö siitä on kasvanut.♥

Sunnuntai 26.7

Molemmat kanit kisasivat vaikeaa suoraa ja pituutta. Bilow meni vaikean täysin huolettomasti neljällä virheellä ja vain 3 virheellä pääsi toiselle kierrokselle. Hupsis.. Tämä viikonloppu ei ollut ihan tätä poitsua varten :D.
Pituudessa Bille meni kuitenkin todella upeasti. Aloitettiin metristä ja edettiin hienosti pituuspituudelta. Poju otti taas vauhtia hienosti ja hyppäsi pitkällä varalla. 210cm asti päästiin kunnes väsymys tuli taas vastaan. Hienosti se jaksoi kuitenkin yrittää!♥

Rini meni vaikean ensimmäisen kierroksen hienosti kolmella virheellä, eli päästiin toisellekin kierrokselle. Suunta oli alussa aina hieman hakusessa, mutta neljännen esteen jälkeen juostiin taas Rini tyylillä maaliin. Toinen kierros mentiin yhdellä virheellä saaden ensimmäinen klassauspiste suoralta ja sijoittuen toisiksi!

Pituuteen lähdettiin samalla fiiliksellä kuin korkeuteenkin. Aloitettiin ihan ensimmäisestä pituudesta eli 80cm. Kotona Rini oli aiemmin hypännyt 190cm, ja toivoin ainoastaan että saataisiin se rikottua. Tämä kävi kepeästi ja jatkettiin siitä vielä paljon pidemmälle. Lopulta este oli jo 300cm ja oltiin sivuttamassa maailmaennätystä.. Oho, en olisi koskaan uskonut Rinistä mitään tällaista. Tyttönen oli jo väsynyt, mutta yritti kuitenkin parhaansa. Tulokseksi jäi lopulta 290cm, mutta väliäkös tuolla. Näin ollen Rinillä on siis hallussaan pituuden suomenennätys! Paras muksu♥

300cm yritys 8)

280cm?
En tajua miksi Rinistä löytyy aina ihan loputtomasti kuvia, mutta Bilowsta ei lähes ollenkaan.. No, onneksi nyt oli edes pari!
Meidän osalta SM -kilpailut olivat erittäin onnistuneet. Vaikka Bille lähti kotiin tyhjin tassuin, oli se kuitenkin erittäin hieno poika!♥ Rinille taas lähti mukaan väliluokista 2.- ja 4.sija ja SM-luokista korkeudesta 3.sija ja pituudesta 1.sija.♥