torstai 9. heinäkuuta 2015

Mäntyharju & Turku 5.-6.7

Viime viikonloppuna kisattiin taas kahdet kisat. Toiset täällä Mäntyharjulla ja toiset Turussa. Ronja tuli meille jo torstaina yksi ja Anniina sitten perässä perjantaina. Lauantai aamuna lähdettiin hieman myöhässä ajelemaan kohti kisapaikkaa, mutta hyvissä ajoin ehdittiin perille. Kisapäivä pyörähti käyntiin ajoissa Vaikealla mutkalla!

Rini meni ensimmäisen kierroksen ihan huolettomasti ja virheitä tuli kasaan 6. Toinenkierros mentiin jo paremmin neljällä virheellä. Ei mikään upea suoritus, mutta ylpeä olen silti sillä olihan meillä rankka reissu jo takana kun edellisenä viikonloppuna oli kahdet kisat ja vielä iltakisat edellisenä keskiviikkona! Tiimissä Rini oli Alvinin kanssa ja ensimmäisellä kierroksella päästin sen vahingossa hyppäämään esteen ennen kuin Alvin oli hypännyt edellisen ja muitakin hassuja virheitä tälle tiimille tuli :D Toisella kierroksella mentiin jo sujuvammin ja virheitä kertyi kai 1 tai 2. Kolmas sija tälle tiimille! 


Bilow meni heti ensimmäisen kierroksen upeasti kahdella virheellä, jotka tulivat kaaripysty-yhdistelmästä ja taidettiin tökätä tassut vesiesteeseen. Haistelukin palasi ensimmäisellä kierroksella ja kun se just saatiin unohdettua..! No, toisella kierroksella hajut eivät onneksi kiinnostaneet enää ja tykitettiin puhtaasti maaliin! Arvosteluluokka oli B, mutta vietiin voitto kotiin jokatapauksessa.

Tiimissä Bille oli Seran kanssa, enkä yhtään muista mitään virhemääriä tms. Mutta hienosti ja sujuvasti tämäkin tiimi toimi. 

Kuva Puotinharjusta 1.7

Kuva Puotinharjusta 1.7


Turussa Rini kisasi vain vaikeaa mutkaa ja oli edelleen aivan uuvuksissa. Ensimmäinen kierros mentiin ties kuinka molella virheellä, ja kisapaikkakin oli tytöstä hieman karmiva, niin paniikki sähläystäkin nähtiin jonkun verran. Toinen kierros mentiin kuitenkin taas Rini tyylillä, eli vauhti oli todella reipas ja hypyt aivan hulluja :D En muista mentiinkö sitten puhtaasti vai yhdellä virheellä, mutta napattiin kuitenkin toinen klassaus ja kolmas sija! 


Bille kisasi myös vaikeaa mutkaa ja sen lisäksi myös suoraa. Mutkalta pojalla oli jo mahdollisuus klassautua eliittiin. Mutkan ensimmäinen kierros meni kanin osalta tosi upeasti. Ainut kanin virhe tuli yhdistelmälle, mutta tottakai korjatessani kania tökkäsin sen tanssulla A-esteen alapuomin alas..:D Eli kahden virheen rata. Toisella kierroksella ei jaksettu enään keskittyä ja virheitä kertyi kolme. Eliitti saa siis vielä odottaa meitä, mutta eihän meillä mikään kiire ollenkaan! 
Vaikea suora mentiin molemmilla kierroksilla yhdellä virheellä, jotka molemmilla kierroksilla tuli yhdistelmästä, kun Bilow päätti hypätä johteitten päälle XD Ensimmäinen klassaus kuitenkin ja 2.sija!

(ignoratkaa mut)
Bilow on vaihtanut hyppytyyliään ja tämä tyyli löytyy jo useasta kuvata!

Aarrggh! En vaan osaa kirjoittaa kisapostauksia lyhyinä ja aina ne vaan venyy ja venyy.. Etenkin kunniaan usemmat kisat pitäisi saada samaan postaukseen niin ei! No, jos tällä viikolla saataisiin vielä yksi muukin postaus, sillä viikonloppuna odottaakin Puotinharjun kaksipäiväiset kilpailut. 

1 kommentti: