torstai 2. heinäkuuta 2015

Posepoika

Nyt on pupubileet saatu käytiin Ronjan kanssa ja huomenna joukkoon liittyy vielä kaimani Anniina! Ronja siis tuli meille nyt torstaina mun mukana ja nappasin Puotinharjulta matkaan myös Rinin siskon Ragnarökin. Hän on meillä nyt ainakin jonkinaikaa ja mahdollisesti uudet omistajat hakevat sen sitten täältä. 

Viime viikolla Karkilla Bilow pääsi pitkästä aikaa taas poseeraamaan kameran eteen ja kivoja kuvia siitä herrasta saatiinkin! Kuvailtiin myös Riniä, mutta niitä kuvia sitten joskus myöhemmin. Päästetään nyt kuitenkin Bilown komeus valloilleen!

Tuntuu jotenkin niin hauskalta ja mukavalta laittaa blogiin vihdoin taas tuoreita ja hyviä kuvia, kun omat kuvailut kotona ovat jääneet aika vähäisiksi, eikä postauksiakaan ole pahemmin lähiaikoina tullut julkaistua..:D Koitan nyt kuitenkin stempata tämän blogin kanssa, kun päivät täällä kotona käyvät muutenkin aika tylsiksi, niin voisihan sitä edes jotain tehdä!

Lauantaina suunnataan tämän porukan kanssa Mäntyharjulle kotikisoihin, joissa molempia kaneja odottaa taas vaikea mutka, sekä molemmat on ilmoitettu myös tiimihyppyyn. Bilow Seran kanssa ja Rini Alvinin kanssa. Sunnuntaina kisaillaan jälleen vaikeaa mutkaa Turussa ja siellä saattaa meidän poika klassautuakin jo eliittiin! Huii, taidan tarvita uusia kaneja helppoon..
2 kommenttia: