keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Hullu tauko

Aluksi pahoittelen ja ihmettelen tätä kamalaa taukoa meidän blogissa. Oon ollut todella paljon poissa kotoa ja muuten ollut kaikkea muuta tekemistä, jolloin blogi on jäänyt sivuun. Loppu kesästä mulla ei oikeastaan muuta olekaan kuin kisoja, joten saatan jopa ehtiä postaillakin. Yritän muutenkin saada blogin kirjoittamisesta taas itselle mukavan asian, sillä lähiaikoina idea blogista on vaan ärsyttänyt mua..

Kisoja tässä tauon aikana on ollut parit. Pälkäne, Puotinharju, Särkisalo ja Palojoki. En jaksa sen suuremmin niistä alkaa kertomaan mutta käydään nopeasti kaikki läpi.

Puotinharju 13.6
Rinille kolmas klassaus kv mutkalta. (4.sija)
Polar ulkopuolisena helpossa suorassa.Pälkäne 14.6
Rinille toinen klassaus kv suoralta. (1.sija)
Bilowlle kolmas klassaus kv suoralta.
Polarille viimeinen klassaus helposta mutkasta (4.sija) ja ensimmäinen klassaus kv suoralta.
Särkisalo 27.6
Rini klassautui vaikeaan mutkaan. (2.sija)
Bilowlle ensimmäinen klassaus vaikeasta mutkasta.

Palojoki 28.6
Bilow klassautui vaikeaan suoraan. (2.sija)
Rinille kolmas klassaus kv suorasta.Puotinharju 1.7
Bilowlle toinen klassaus vaikealta mutkalta
Rinille ensimmäinen klassaus vaikealta mutkaltaTämä postaus on todella sekalainen ja outo muutenkin, mutta kunhan kaikki pysyy mukana! Jatkossa yritän pitää blogin paremmin ajantasalla, jottei näitä sotkuja tule :D Yritän saada myös kotona kuvailtua kaneja enemmän niin ei blogi täyty taas pelkillä kisapostauksilla! :)

Keskiviikkona 1.7 molemmat kanit pääsevät kisaamaan vaikeaa mutkaa Puotinharjun iltakisoihin ja siihen asti me asumme täällä Karkilla. Palaillaan siis tämän viikon aikana!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti