keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Uusi tulokas

Asia tuli äkkiä. Itsellenikin, mutta näin siinä kävi. Bilown veli L'étoile Polaire loikkasi meidän elämäämme mukaan tänä iltana. Käytiin se hakemassa Jutalta ja täällä poitsu nyt köllöttelee! Kani ei tosiaan ole meille ikuisiksi ajoiksi jäämässä, vaan asuu meillä jonkun aikaa, kunnes omistajallaan taas on aikaa sen kanssa.

Kanilan järjestys ei muuttunut paljoakaan tämän takia. Tehdashäkin sisältö siirtyi sohvalle ja Polar asuu nyt pari päivää ainakin tehdashäkissä, kunnes saadaan kunnon häkki valmiiksi. Päivittäin kani pääsee kuitenkin ulkoilemaan, vuorotellen veljensä kanssa pienemmässä tarhassa. Iso tarha on tosiaan vain Rinin käytössä, sillä pojat puskevat ulos siitä :D Tarkoitus on heti alkuun saada Polarille takaisin lihaksia ja massaa, sillä pikkuhiljaa tämäkin pääsee taas kisailun pariin. Ensimmäiset kisat varmaankin Puotinharjulla 13.5. Kokeilin tänään Polarin kanssa, miten esteet ovat jääneet mieleen ja meno oli hieman vaisua, joka voi johtua vieraasta ympäristöstäkin, mutta eiköhän tämä hyppytaukokin siihen hieman iske! 

Kani on päässyt tämän päivän aikana jo hyvin mukaan meidän elämään ja kaikki tuntuu sujuvan hyvin! Nyt ymmärrätte tekin, jos blogissa hyppii joku vieraamman näköinen ystävä. Hauska saada meidän elämään välillä jotain erilaista! :) 

-kuvat Caron blogista! :)

2 kommenttia: