lauantai 30. toukokuuta 2015

Linkkaa blogisi -arvostelut!

Tämän postauksen kanssa olen ollut hieman laiska, mutta nyt on kuitenkin tullut aika arvostella Linkkaa blogisi -postaukseen linkatut blogit! Valitsin näistä viisi blogia ja kerroin näistä oman mielipiteeni ulkoasun, sisällön, sivujen yms. perusteella. Blogit eivät ole paremmuus järjestyksessä, vaan ihan sikin sokin. Pidemmittä puheitta, let's start!


Ulkoasu: Värit sopivat kivasti yhteen ja banneri on hauska. Banneri on myös hyvän kokoinen ja mukautuu blogin värimaailmaan! Gadgetit ovat sijoiteltu järkevästi, mutta kanien sivuille vievät kuvat ovat ehkä hieman suuret.
Sivut: Siistit ja hyvin järjestelty. Alemmat kuvat voisivat olla hieman pienempiä, mutta muuten oikein kivan näköistä.
Postaukset: Postaustahti on pysynyt jo pitkään kivan tiheänä, eikä pidempiä "taukoja" ole ollut. Lähes joka postauksessa on kivoja ja hyvälaatuisia kuvia, sekä sopivasti tekstiä! Postaukset oat myös hyvin suunniteltu ja toteutettu!
Kokonaisuus: Blogi on kaiken kaikkiaan siisti ja sitä on mukava lukea. Arvosanaksi: 8,5

Ulkoasu: Banneri on siisti ja sopii blogin värimaailmaan. Otsikon elämää -sana jää hieman peittoon. Ulkoasun väri on kivan keväinen ja sivujen linkit erottuvat hyvin taustasta. Gadgetit on sijoiteltu järkevästi ja blogi on selkeä.
Sivut: Esittelysivujen kuvat ovat hyvän kokoisia ja sivut ovat siistit. Sivut ovat yleisesti ottaen siistit ja niistä löytyy paljon tietoa jokaisesta kanista.
Postaukset: Postaukset ovat hyvin toteutettu ja joka postauksesta löytyy kivoja ja hyvälaatuisia kuvia. Postaustahti on pysynyt tasaisena ja postauksia tulee sopivaan tahtiin. Postaukset ovat selkeitä ja niitä on mukava lukea! :)
Kokonaisuus: Kokonaisuudessaan blogi on siisti ja blogin kanit ovat hauskoja! :D Postauksia on aina kiva lukea ja ulkoasu tuo blogiin kivan tunnelman! Arvosanaksi: 9+
Ulkoasu: Ulkoasu on hauskan keväinen ja banneri sopii taustaan hyvin. Taustan pallot luovat blogiin hauskan tunnelman! :D Banneri on suunniteltu ja toteutettu hyvin.
Sivut: Sivut ovat siistit ja hyvin toteutettu. Jokaisesta kanista on kerrottu tarkasti niiden omilla sivuilla ja jokaiseen kysymykseen löytyy varmasti vastaus! 
Postaukset: Postauksia tulee tiheään tahtiin, mutta ei kutienkaan liian usein. Jokaisesta postauksesta löytyy laadukkaita kuvia ja postaukset on kirjoitettu huolella. Pieniä kirjoitusvirheitä löytyy joskus. Postaukset ovat myös monipuolisia ja erilaisia. 
Kokonaisuus: Tämä blogi on varmaankin yksi lemppareistani. Kokonaisuudessaan se on nätti ja mukavaa luettavaa. Kanit antavat myös hieman plussaa..!♥ Arvosanaksi: 9,5

Ulkoasu: Ulkoasun värit ovat kivat, mutta bannerissa häiritsee vihreä viiva otsikon alla ja tekstin väri. Gadgetit ovat hyvässä järjestyksessä ja 
Sivut: Sivut ovat siistit, mutta tekstiä jää ehkä hieman uupumaan. Perustiedot löytyy, mutta luonteesta yms. voisi kertoa ehkä hieman tarkemmin! :)
Postaukset: Postaukset ovat selkeitä ja tekstiä on helppo lukea. Kuvia löytyy lähes joka postauksesta! Postaustahti on hieman hidas ja postausten väli on todella pitkä. Postauksia on kuitenkin mukava lukea, kun ne on kirjoitettu huolellisesti! :)
Kokonaisuus: Kokonaisuus on tyydyttävä, mutta postaustahtiin voisi vähän skarpata ;) Arvosanaksi: 8-
Ulkoasu: Banneri on siisti ja hauskasti toteutettu. Tekstin fontti on selvää, jolloin kirjaimia ei voi sekoittaa muihin (kuten omassa bannerissani! xD). Bannerin mitat ovat sopivat ja banneri istuu blogin muuhun ilmeeseen hyvin! Tausta on minun mieleen hieman tylsä, mutta sopii kuitenkin kokonaisuuteen.
Sivut: Blogin sivut ovat selkeät ja niitä on helppo lukea. Kanien sivuilla tiedot ja tekstit ovat vähän hassussa järjestyksessä, tai itse ainakin pitäisin perustiedot ylimmäisenä ja sen jälkeen vasta kanin "tarina". Tapahtumakalenterikin on selkeä, eivätkä kaikki ole vain siellä täällä. Voisit lisätä ylätunnisteeseen vielä linkin blogin etusivulle! :)
Postaukset: Postaustahti vaihtelee useasti, eli postaukset eivät tule tasaisin väliajoin. Postausvälit ovat joka tapauksessa hyvänpituiset, eikä kummempia taukoja ole ollut. Postauksissa on usein hyvälaatuisia kuvia, jotka liittyvät aina aiheeseen. Tekstiä on helppo lukea lukuun ottamatta pieniä kirjoitus virheitä joita ilmenee silloin tällöin, mutta harvoi :D
Kokonaisuus: Kokonaisuudessaan blogi on siisti ja sitä on mukava lukea. Blogin kanit Omppu ja Lilli vaikuttavat myös erittäin hauskoilta kavereilta!♥  Arvosanaksi: 9

6 kommenttia:

 1. Oi kiitti paljon arvostelusta! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos arvosteluista! Bannerista painamalla pääsee aina automaattisesti etusivulle kaikissa blogeissa, joten siksi en laita sitä ylägadgeteihin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tän tiesin kyllä! :) Mutta mulla oli ennen vanhassa blogissa samalla tavalla ja siitä tuli paljon valituksia kun kaikki eivät tätä ymmärrä..:D Ei kuitenkaan mikään kauhea miinuskohta! :D

   Poista