tiistai 12. toukokuuta 2015

Kuulumisia!

Nyt on ollut taas vähän laiskaa aikaa tän blogin kanssa, mutta jos nyt taas päästäisiin jatkamaan normaalisti! Tänä viikonloppuna oli Palojoen kisat, joissa mekin oltiin taas mukana. Kotona ollaan rakenneltu uusia ulko tarhoja ja pian nekin alkavat olla valmiita. Palataan nyt pari päivää taaksepäin, eli sunnuntain kisoihin!

Palojoki 10.5

Kotoa lähdettiin jo klo.06.30, ja kyytiin lähtivät myön Minnan pari kania, Halla ja Himpe. Oltiin perillä ensimmäisinä ja saatiin siinä odotella pidempikin hetki, mutta pikkuhiljaa porukkaa alkoi tulvia lisää ja lisää. Saatiin kisat käytiin hyvissä ajoin, mutta kestivät ne kyllä pitkään joka tapauksessa...

Rini kisasi viimeistä kertaa helppoa suoraa, niinkui melkein arvattavissa olikin. Alkaa noi helpotkin olla sille jo niin helppoja, ettei niissä turhaan kauaa pyöritä! Ensimmäinen kierros mentiin puhtaasti, mutta vauhtia jäi ehkä hieman uupumaan. Toisella kierroksella vauhti taas löytyi, mutta yksi virhe. Klassauspiste jokatapauksessa ja sijalle 4!
 
Bilow kisasi vielä kv suoraa ja ilmottiin taas korkeuteenkin tietysti. Kv suoran ensimmäinen kierros mentiin kahdella virheellä. Virheet taisivat olla japsi ja M-este. Toinen kierros kuitenkin vain yhdellä virheellä, joka sekin ihan typerä M-esteen etupuomi. Napattiin kuitenkin toinen klassauspiste suoraltakin!
 
 
 
 
Korkeus aloitettiin 65cm ja hypättiin aina 75cm asti. Seuraavakin korkeus oltaisiin varmasti päästy, mutta pitihän mun viimeisellä yrityksellä seistä hihnan päällä! Hyppy oli jokatapauksessa upea ja puhtaasti olisi varmasti mennyt :D Ärsyttää aina eniten nämä omat virheet! B sijoittui kuitenkin toiseksi

Tosi tyytyväinen olen kumpaankin kaniin! Ei me vaan mistään kisoista onneksi olla lähdetty huonolla fiiliksellä.
Jos jotakin mietityttää nämä meidän klassauspiste asiat, niin Rini on nyt klassautunut molempiin keskivaikeisiin ja Bilowlta puuttuu keskivaikeilta mutkalta 1 klassaus ja suoralta 2.

Kisakatsomo 8)♥

7 kommenttia:

 1. Oon niin nättinä tos kisakatsomo kuvassa, hiukset suussa ja sillee 8)) Mut hienot puput!! :') ♥

  VastaaPoista
 2. Kiva ku oon noin ruma 8)
  Mutta hienot kanit ja kiitos aika parhaasta seurasta! :'3

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Milloin vaihdat muuten blogin osoitteen niinkuin kirjoitit jossain viime postauksista? Kiva postaus, hienoja kuvia kaneista! Voisitko tehdä Bilow'n aakkoset postauksen? :)

  VastaaPoista
 5. wäyy kiitos vielä kanikyydityksestä :') Ja upeet pupulit!

  VastaaPoista
 6. Millon tulee se kanilan esittely? :)

  VastaaPoista