lauantai 25. huhtikuuta 2015

Nokia 25.4

Huh! Taas on yks kiva kisapäivä takana, ja täytyy myöntää, että nää kisat oli mun mielestä jotenki tosi kivat ja onnistuneet lähes kaikkien kanien osalta. Eli ei vaan meillä, vaan jotenkin suurinosa kaneista oli ihan todella hyvässä vireessä ja klassaspisteitäkin lähti joka puolelle! Meillä meni myös tosi kivasti ja oikeestaan kaikki tälle päivälle asetetut tavoitteet täytettiin. 

Aamulla nukuin vähän vissiin pommiin tai jotain... Lähtö olis ollut viiden maissa, mutta minä heräsin vasta siinä 5.00-5.15.. Hups! No, eipä me kauheasti aikataulusta myöhästytty ja oltiin kisapaikalle jo hyvissä ajoin. Laiteltiin rauhassa helppo suora valmiiksi ja pyöräytettiin kisat käyntiin. 

Rini hyppi siis ensiksi helppoa suoraa ja tämän jälkeen vielä keskivaikean mutkan. Suora alkoi tosi kivasti. Hetki ekalla kierroksella vauhti oli reipas ja hypyt hienoja, mutta A-este tuli vähän liian nopeasti eteen ja pari puomia tökkästiin alas, muuten puhdas. Toinen kierros oli vielä reippaampi ja Rini alkoi jo innostua (pari iloloikkaa ensimmäisen esteen jälkeen :D), mutta tyhmä Gulan sieltä pääs takajalan hipaisulla riippumaan. Klassaus lähti kuitenkin jo ekalta kierrokselta ja myös toiselta, joten eipä sillä väliä! 
Kv mutka pyörähti käyntiin myös oikein hienosti! Verkassa tuli tosi upeita loikkia 
, niinkuin radallakin. Ensimmäinen kierros mentiin sopivan rauhallisella vauhdilla ja hypyt oli tosi kivoja. Alas saatiin XI, tuplakrysset ja majakka(?), eli kolmella maaliin. Vau! Olin ihan varma että vieraassa paikassa kv mutka ei kyllä Riniltä sujuis ihan niin hienosti, mutta niin ne vaan yllättää! Paransihan tyttö vielä toisella kierroksella ja meni hieman reippaammalla vauhdilla ja kaksi virhettä. Tuplakryssä ja puistonpenkki&kaari -yhdistelmä. Hieno tyttö taas <3


Parasta tässä on se, että tää este mentiin puhtaasti! Kiipeiltiin vaan puomeja pitkin ja este pysy kasassa 8)


Bilown luokkia oli vain kv mutka, josta puuttui yksi klassaus. No, tavoitteena ei ollut saada sitä viimeistä, vaan antaa kanin mennä miten haluaa. Ei meillä nimittäin mikään kiire vielä ole, joten mitä me niitä klassauksia aina toivottaisiin? En siis ottanut Bilown rataa niinkään tosissani. Halusin vaan vauhtia enemmän kuin haistelua, mutta hypyillä ei niinkään väliä. Ensimmäinen kierros mentiin tiputtaen XI, tuplakrysset ja yhdistelmä ja vauhti oli... No, "kymmenen sekuntia" kerettiin jo ilmoittaa :'D Toinen kierros meni huomattavasti reippaammin ja virheet majakalta ja kolmoselta. Eli kahdella virheellä toinen kierros! Turussa ehkä sitten vaikeaan, tai Mäntyharjulla? Ei meille mikään kiire oikeasti ole, joten mennään vain kanin ehdoilla! :) Hieno mies se on! <3
Mä oon aina niin edustava..!

Seuraavat kisat olis edessä viimeistään 10.5 Palojoella, mutta luultavasti lähdetään myös Puotinharjuun ensiviikonloppuna jos kyytejä järjestyy! Katsellaan..:) Palojoella sitten taas korkeutta luvassa. Jesjes, tätä on ootettu..!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti