keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Linkkaa blogisi!

Öömm..Tämä on pitkään pyörinyt jo päässä ja nyt kun joku siitä kommentissa mainitsi, niin täällä se nyt on! Nyt kun itsellä ei ole mitään kivoja aiheita postauksille, kun en jaksais aina kirjottaa pelkästään näitä kisapostauksia, tai kuulumispostauksia, niin laitetaan nyt tällainen homma pystyyn! Alla pari ohjetta, jotta kaikki varmasti ymmästävät mistä on kyse :)

*Laittakaa kommenttiin linkki blogiinne ja kirjoittakaa pieni esittely mukaan. Esittelyn ei tarvitse olla mikään järkyttävän pitkä!

*Olisi kiva jos laittaisit kommenttiin mukaan myös yhden tai useamman postausaiheen
 
*Sinun ei tarvitse olla blogini lukija!
 
*Mukaan otetaan vain eläinaiheiset blogit!
Valisen linkatuista blogeista ainakin kolme ja arvostelen ne myöhemmin blogissani. Riippuu tietysti linkattujen blogin määrästä! Jos blogeja tulee isompi määrä, arvostelen myös useamman.

Kiitokset jo etukäteen kaikille bloginsa linkanneille! :)
 
Eipä kuitenkaan jätetä postausta tähän! Liitetään mukaan nyt niitä kuulumisiakin. Tulevana lauantaina olisi tosiaan Nokian kisat, mutta itse en sinne pääse :( Minna saattaa taas ottaa kanit mukaan, joten ei kisat ihan täysin jää meidän osaltakaan väliin! Bilowlla olisi mahdollisuus klassautua jo vaikeaan mutkaan, mutta katsellaan nyt miten se taas vieraamman kanssa menee..:D En tiedä vielä kuka nuo kanit hypyttäisi, mutta luulisin että Karkki tai Minna jos heille sopii. Kaikki riippuu kuitenkin sitä, että saavatko ne Minnan kyytiin tunkea!
 
Samaisena päivänä mun onkin ehkä ihan hyvä olla kotona mielummin, sillä meille tulee uusi kanila! Äiti löysi tori.fi sivustolta suht ison ja hyvännäköisen parakin, ja se saapuu meille sitten lauantain aikana. Eli kanilavideota olisi mahdollisesti tuloa pian, kun saan tämän uuden yksilön järjesteltyä! :)
 
Loppuun vielä tältä päivältä pari kuvaa Bilowsta. Ai että se muuten tykkäs taas olla kuvattavana ja vapaana ulkona!
 
 

12 kommenttia:

 1. superlemmikit.blogspot.fi

  Blogin pääpaino on kahdessa kanissani, Nutellassa ja Edwinissä. Muita eläimiä ovat viisi siperianhuskya ja kissa. Kierrämme kanejen kanssa estekisoissa mahdollisimman useasti, tykkään myös kuvata! :)

  Ja voisit tehä toivekuvapostauksen tai kysymyspostauksen tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, mikä ennustaja :'D Kirjotin just tänää kysymyspostauksen ajastuksella, ja tulee ylihuomenna ;-)

   Poista
 2. Tee hassut kuvat tai häkkien/kanilan esittely(kuten mainitsitkin)postaus. Myös kanien hyvistä ja huonoista puolista olisi kiva kuulla. :)

  www.rakkaatmet.blogspot.fi
  Blogissa esteillä kisaavia kaneja, sekä kanien arjen hulluuksia.

  VastaaPoista
 3. http://kaksikarvapalloa.blogspot.fi/
  Kerron blogissani kahden kääpiölupan ja yhden esteristeytyksen elämästä kuvien ja videoiden kanssa. Kisaamme myös esteillä, joten estekisoistakin tulee postauksia. Välillä teen myös erikoispostauksia. :)

  Pari postausehdotusta sulle: Kanien tavaroiden esittely, kisapäivä videolla tai hauskimmat kuvat kaneista. :)

  VastaaPoista
 4. origamirabbits.blogspot.com
  Blogissani kerron neljästä (hyvin erilaisesta) kanistani ja niiden arjesta, johon kuuluu tottakai paljon estekisoja! :')

  Postausideoita vielä: Kanilan esittely(!!!), postaus siitä miksi juuri kanit, kanien päivä, suunnitelmia / unelmia kanien kanssa. 8)

  VastaaPoista
 5. Http://tahtilemmikit.blogspot.fi
  Sekalsisen lemmikkilauman kuulumisia ja puuhia. Postaukset ovat lähinnä eläinpainotteisia, mutta välillä ne käsittelevät myös valokuvausta tai minua itseäni. Tällä hetkellä laumaan kuuluu Lyyti-koira, Brändi-hevonen ja Mila- & Cleo-kanit sekä pikkusoskon akaattikotilot.

  Voisit tehdä esteidenesittelyn ja kanien ruokinta-videon.

  VastaaPoista
 6. http://tassu-nassu.blogspot.fi

  Blogi kertoo kahdeksan hyvin erilaisen kanin elämästä. Pää asiassa ihan arkisista jutuista. Välillä jostain muusta.

  Jaa häkkien esittely olis kiva, ja joku mielipide postaus esim. Kanin ostamisesta eläinkaupasta tms. ;)

  VastaaPoista
 7. http://kani-asiaa2011.blogspot.fi/

  Blogissa seikkailevat 4 touhukasta kania ja blogiin tulee niiden kuulumisia ja kuvia. Postauksia tulee arkisista asioista ja myöskin erilaisiakin postauksia löytyy! Videoita tulee lauantaisin ja kuulumisia yritän päivitellä mahdollisimman aktiivisesti.

  Postausaiheita: Millainen olisi unelmakanilasi/kanisi? Kaniesi hyvät ja huonot puolet :)

  VastaaPoista
 8. www.biccolojapelle.blogspot.fi

  Kertoo kahden ponin elämästä. Postauksen välissä saattaa olla enemmän tai vähemmä taukoa, mutta kun juttua tulee, mukaan pyritään lisäämään myös paljon kuvia!

  VastaaPoista
 9. www.luppaunelmia.blogspot.fi

  Blogissa tutustut kahteen luppakorvakani tyttöön sekä voit lukea niiden värikkäistä päivistä ja riehakkaista touhuista.

  Sori, itelläkin postausideat ihan lopussa...

  VastaaPoista
 10. Millon arvostelet nää? Ite alotin just lifestyle blogin pitämisen,oisin muuten linkannut mutta ei oo eläinblogi vaikka siellä tulekin olemaan ja postauksia meidän lemmikeistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ens kerralla semmone mihin voi osallistuu kaikki? Ja millon arvostelet nää? :)

   Poista