tiistai 21. huhtikuuta 2015

Vantaa 18.-19.4

Ei kisapostaukset nyt ihan nappaa, mutta vähän päivittelyä Vantaaltakin! Huomaa kyllä näin kotiin tultuaan että yöt ovat viikonloppuna jääneet vähän lyhyiksi.. Eipä kuitenkaan anneta sen häiritä! Matkaan läksin tosiaan jo perjantaina ja molemmat yöt sain olla Karkilla. Lauantaina kisattiin kaikkia mutkia ja sunnuntaina kaikki suorat, paitsi helppo. Kisat olivat etenkin kanien osalta aika onnistuneet, ja muutenkin ihan kivat!

Rini
Tyttönen kisasi vain lauantaina, koska sunnuntain luokissa ei mitään meille sopivaa ollut. Lauantaina mentiin kuitenki hienosti! Ensimmäinen kierros oli aika jännä ja vauhti oli varmaan hitaampi kuin koskaan! Yksi virhe tarttui matkaan, mutta eihän sillä mitään väliä ollut! Toinen kierros paljon reippaammin ja taas yhdellä virheellä. Hieno mukelo se on jo kv mutkassa nyt!❤️Bilow
Kisat starttasivat hienosti lauantain kv mukassa. Rata alkoi reippaasti, mutta loppua kohden vaan hidastui ja hidastui.. Aika veteli viimeisiään, mutta maaliin päästiin! Virheitä matkaan lähti vain yksi, eli yhden klassauksen päässä ollaan nyt vaikeasta! Toinen kierros vielä reippaammin ja puhdasrata! Näillä tuloksilla sijalle.3.
Sunnuntaina Bilown kisat jatkuivat kv suoran parissa. Tämä rata sujui heti ensimmäisellä kierroksella puhtaasti ja suht hyvää vauhtia. Vähän ehkä hajut kiinnosti enemmän kuin esteet.. Toinen kierros myös puhtaasti ja hieman reippaammin. Sijalle. 3 taas! Bilow nappasi siis suoralta ensimmäisen klassauksen ja mutkalta kolmannen. Jospa vaikka Nokialla klassauduttaisiin jo ulos mutkasta?


Kivat kisat oli, tosin välillä olis tehnyt mieli vaan lähteä ku ilma ei ollut ihan lämpimin, mutta kanit ainakin tykkäs taas hyppiä ulkona! Onhan se paljon mukavampaa kuin sisällä. Tulevana viikon loppuna olis taas kisat edessä, nimittäin Nokialla! Rini pääsee ensimmäistä kertaa tutustumaan keskivaikeaan mutkaan ja Bilow ehkä jo viimeistä kertaa samaiseen luokkaan..:D Toivotaan että Rinikin löytäis pikkuhiljaa enemmän rohkeutta etenemisessä, sillä hypythän sujuvat kyllä jos vauhtia riittää!


2 kommenttia: