tiistai 26. huhtikuuta 2016

Kisojakisoja...

Siitä on taas aikaa... mutta jätetään selittelyt väliin ja mennään suoraan aiheeseen. Niinkuin otsikosta voi päätellä, tämän kisakausi on taas alkanut ja viikonloput ovat taas täynnä kisoja.

2.4. kisattiin kolmen kanin voimin Maskussa. Rini ja Bilow hyppivät eliitti suoraa ja Polar vaikeaa suoraa. Rini meni molemmat kierrokset kivalla vauhdilla ja virheitä tais tulla 6 + 9, mutta siitäkin huolimatta hieno tyttönen kun lomaa on kuitenkin ollut jo jonkin aikaa!
Billellä kiinnosti taas kauheasti ne kaikki ihanat hajut, niinkuin yleensäkin ;) Hienosti se kuitenkin eteni aina vähän väliä ja nättejä loikkia myös! Billen virheet 4 + 0.
Polar haisteli myös molemmilla kierroksilla, mutta toinen kierros sujui kuitenkin vähän reippaammin kuin ensimmäinen. Hieno poika tämäkin. Ja virheet 3 + 2.

9.4 Vuorossa oli Puotinharju. Sinne mukaan lähti Bilow eliitti suoraan, Polar vaikeaan suoraan ja Xena tutustumaan kisameininkiin ja hyppimään itsekseen kun täyttivät juuri silloin neljä kuukautta.
Bilow meni eliitin ensimmäisen kierroksen taas haistellen, mutta  virheellä. Toisella kierroksella poitsu liikkui uskomattoman hyvin! Mitä nyt parikertaa oli pakko pysähtyä, mutta todella reippaasti ja maaliin kahdella virheellä. Turhia virheitä, mutta en siltikään vois iloisempi olla ♥.

Polar meni vaikean hienosti molemmilla kierroksilla. Eteni hyvin, etenkin toisella kierroksella ja hyppi hienosti. Virheitä toiselta kierrokselta 0 ja tämä tulos riitti 2.sijaan. Upeaupea♥.


Xena tosiaan sai loikkia valjaissa kisapaikalla ja katsella kisojen hälinää. Tämän lisäksi tyttö pääsi myös hyppiään vähän. Myös Xenan veli Jojo tuli kisapaikalle tutustumaan, joten hypittiin sitten yhdessä! Nätisti meni molemmat eivätkä ne ihmeellisemmin jännittäneetkään.


23.4.-24.4. Lauantaina käväistiin Monnin kyydillä Jyväskylässä. Mukana oli Xena helpoissa ja Polar vaikeassa suorassa ja kv mutkassa. Ja Sunnuntaina Xena ja Bille olivat Monnin mukana Vantaalla hyppimässä eliitti mutkaa ja helppoa mutkaa.
Xena hyppi suoran todella nätisti! Ensin kahdella virheellä ja sitten puhtaasti kiitäen. Tällä tuloksella 1.sija. Mutka mentiin myös todella nätisti ja reippaasti. Heti ensimmäinen kierros yhdellä virheellä ja toinen vielä parantaen puhtaasti. Tästä luokasta voitto myös! Vantaalla Xena hyppi helpon puhtaasti eli klassauksia mutkalta on nyt jo 2. On se vaan mahtava mukelo♥


Polar meni vaikean molemmat kierrokset puhtaasti ja reippaasti. Arvosteluluokkana oli B ja näillä tuloksilla 1.sija! Kv meni myös hienosti kahdella ja yhdellä virheellä, eli klassaus siitäkin. Tämä tarkoittaa siis että Polar kisaa tästä lähtien vaikeaa mutkaa ja eliitti suoraa. Huisin hieno poika♥.

Bille meni Vantaalla eliitin molemmat kierrokset kahdella virheellä ja reippaasti. Eipä noista virheistä niin jaksa enää välittää kun poitsu on alkanut liikkumaan niin reippaasti ainakin pieniä pätkiä radasta :D Toki ihmeteltävää ja haisteltavaa löytyy aina, mutta hieno jänö se silti on!♥


Siinä siis lyhyehköt kisapäivittelyt ja toivotaan että saan pian päiviteltyä muitakin kuulumisia täältä meiltä! Kaikille kaneille kuuluu kuitenkin hyvää ja pian kanilaan valmistuu uudet häkit. Sitten saa kaikki kanit jaloitella päivittäin jokainen omalla vuorollaan vapaana :) Loppuun vielä video muksun hyppelyistä kotona + Jyväskylän suoran toinen kierros!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti