perjantai 29. huhtikuuta 2016

Mitä meille kuuluu?

Viime postauksissa kirjoitin kisakuulumisia, mutta käväistään nyt kotona. Tosiaan kanilaan kuuluu hyvää. Kanit ovat tykänneet kun pääsee taas useammin ulkoilemaan, eikä ole niin kylmä. Pojat saavat olla ulkona vapaana valvovan silmän alla ja tyttöjä käytän juoksemassa valjaissa tai tarhassa.

Kanilaan meillä valmistuu juuri uudet häkit. Mutta mulla on sen verran vähän aikaa kotona, että hetki saattaa kestää ennenkuin saadaan käyttöön..:D Ehkä kuitenkin vielä joskus! Tällä hetkellä kanilan takaosa on ennallaan, eli Rinin ja Billen häkit ovat samat. Polarilla on kompparihäkki heti oven vieressä ja Xenalla toisella puolella ovea. Katsotaan jos saisin kanilasta vielä esittelyä tehtyä, vähintään kuvien muodossa.

Rinin ja Xenan yhdistämistä ollaan kokeiltu jo pari kertaa vaihtelevin tuloksin. Välillä Riniä ei kiinnosta pätkääkään ja välillä se taas ei päästä Xenaa metriä lähemmäksi itseään. Usein se seisoskelee häkkinsä edessä ettei Xena vaan pääse lähellekään Rinin reviiriä. Ehkä niistäkin vielä kaverit tulee♥ Täytyy jatkossa pitää niitä yhdessä vaikka ulkona, niin Rinilläkään ei ole mitään "puolustettavaa".

Huomenna suunnataan taas aamu kuudelta kohti Helsinkiä ja Puotinharjua. Kisat siis tiedossa taas ja kaikki kanit lähtevät mukaan. Bille, Rini ja nyt myös Polar eliitti suoraan, sekä Xena helppoon suoraan. Suunnitteilla on kuvata jonkinlainen kisapäivävideo, mutta katsotaan minkä verran saan materiaalia!


 
kuvat: ©Karkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti