maanantai 8. helmikuuta 2016

Maytime Stormfly

Tässä tulee hirmuinen rölli...


Tällainen pieni veijari saapui meille noin viikko sitten Vantaalta, Karkin luota. Kyseessä on siis 9.12 syntynyt Elsi x Elmeri poikue, johon tämän lisäksi syntyi viisi muuta lasta. Tämä ihana madalapsi on mulla sijoituksessa. Kiitokset Minnalle siitä!

Xena on todella rohkea ja reipas tyttönen ja kyllä vauhtia riittää aina kun pääsee häkin ulkopuolelle jaloittelemaan. Aina hän on tutkimassa kaikkea, eikä meinaa ulkonakaan tämän perässä pysyä. Niin paljon olis nähtävää joka puolella ettei ehdi edes hetkeksi pysähtyä. Kaikin puolin kuitenkin kiltti ja erittäin symppis tyttönen!

Miten se sitten tänne meille päätyi?
Olin tiennyt poikueen tulosta jo pitkään, mutten kuitenkaan ollut ajatellut että yksikään kyseisistä poikasista tulisi mulle. Niin siinä lopulta kuitenkin kävi. Eikai siihen sen kummempaa selitystä ole? :D Ei tämä huono päästös kuitenkaan ollut, sillä onhan se aika suloinen, vai? Vähän jännittää miten hurja kaveri siitä kehkeytyy, mutta hyvältä vaikuttaa! ;)

Tarkoitus olisi madollisesti saada Xena asumaan Rinin kanssa, niin sais niillekin isomman yhteisen tilan järkkäiltyä. Kaikki kuitenkin aikanaan. Antaa pienen kasvaa vielä rauhassa!
Ehkä tätäkin tullaan näkemään joskus jopa esteradoilla, tai ainakin pet -pöydällä. Katsotaan mihin kohtalo meidät vie...
Sellainen kaveri. Ihana päästä seurailemaan pikkuisen kasvua ja kehittymistä. Täälläkin tullaan kuulemaan vielä paljon hänen menoistaan ja tottakai muistakin kanilan asukeista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti