torstai 12. maaliskuuta 2015

Pikkutytön harjoitukset!

Jess! Nyt on meidän lapsonenkin päässyt jo parii otteeseen kokeilemaan estehommia! Jo ensimmäinen kerta yllätti mut positiivisesti, kun turhaahan me ooteltais.. Eikun mennään vaa :D Eli kanitus ylitti kaiken mitä eteen tuli, ilman turhia pysähtelyitä. Vauhtiakin riitti loppuun asti! Tosi upeeta päästä viikonloppuna kokeilemaan Rinin kanssa ekaa kisarataa. Toivotaan ettei se sisätila kauheasti masentais ainakaan kania..:P mut hyvillämielin ollaan kisoihin lähdössä, ihan molempien kanien kannalta.

Bilowkin pääsi tänään taas pomppimaan ja huh, kun oli mulla juoksemista! Tämäkään kani ei turhia odotellut, vaan kaikki 6 estettä mentiin varmaan neljässä sekunnissa :'D Ja hypytkin oli niin upeita, ettei turhaa sunnuntain kisojaan tarvi jännittää. Oishan se kiva saada jo kv mutkalta toinen klassauspiste..;) 

Kuvailin pari videota tän päivän hypyistä, mutten kerennyt kokeisiin luvun alla alkaa editoimaan.. Yritän huomenna latailla tuleen ja blogiin hyppyvideon, niin sai tänne blogiinkin ennen kisoja jotain materiaalia! 

Alla olevat kuvat edellisiltä hyppykerroilta!


2 kommenttia: