tiistai 17. maaliskuuta 2015

Kyydis hyvää jengii me jyrätään!

Taas on selvitty yhdestä kisapäivästä. Tänään käytiin tosiaan Lappeenrannan estekisoissa hakemassa mainetta ja kunniaa! Rini pääsi ekaa kertaa kokeilemaan molempia helppoja ja Bilow sai taas loistaa kv mutkalla! Molemmat kadotukselta lähtivät myös ensimmäistä kertaa PET-näyttelyyn.

Lähtö oli aamulla seitsemältä. Ja heti ensimmäisenä vietiin siskoni Lappeen agility hallille koirakisoihin. Kun sitten ennätettiin kanien kisapaikkaan, niin ketään ei ollut vielä tullut. Käytiin sitten etsimässä jotain kauppaa, mutta eihän tuohon aikaan (8.30) mikään vielä auki ollut. Yritettiin uudestaan ja palattiin takaisin kisapaikalle. Olihan sinne jo muutama muukin ennättänyt ja päästiin sisälle valmistelemaan kisoja!  Helppo suora starttasi n. 10 aikoihin ja Rini lähti kahdeksantena. 

Valhalla
Rini liikkui Verkassa aluksi hieman jännittyneenä, mutta pikkuhiljaa alkoi jo näyttää taitojaan rohkeasti ja hypyt olivat todella upeita! Ekalle kierrokselle lähdettiin rauhassa ja ehkä hieman varovaisesti, mutta rohkea tyttö kuitenkin! Vähän meinaa aika loppua, mutta hyvin kerettiin maaliin! :D Ja 3 virheellä maaliin. Toinen kierros samalla fiiliksellä ja samoilla virheillä!  
Helppoa mutkan lämmittely näytti jo paljon lupaavammalta! Tyttö oli oikeen vireällä ja rohkealla mielellä menossa, eikä mitään ongelmia! Ekalla kierrokselle lähdettiin taas rauhassa ja virheitä tarttui matkaan 3! Tosi rohkea tyttönen :3 Luokan arvostelu muutettiin C:hen, mutta päästiin joka tapauksessa toiselle kierrokselle. Toinen kierros alkoi reippaasti ja hypyt olivat erittäin upeita! Maaliin päästiinkin puhtaasti, Wau!❤️ Tällä tuloksella 3.sija ja ensimmäinen klassaus tietysti! On se hieno tyttö :3

Étoilé Binaire
Bilow aloitti lämmittelyn hieman huolettomasti ja haisteli vain kaikkia kivoja tuoksuja maton pinnasta. Hetken päästä estehommat alkoivat kuitenkin kiinnostaa enemmän ja meno muuttui paljon lupaavammaksi! Rata alkoi hienosti ja mukaan tarttui kaksi virhettä. Kolmonen ja tuplakrysset. Kolmoselta virhettä ei sitten laskettukaan, sillä este oli korjattu vaikeammaksi. Eli klassaus lähtikin heti matkaan! Toinen kierros tykitettiin tosi kivasti! Ihan tyhmän helppo este (pysty) tipahti kuitenkin minun epävarmuuden takia, kun en ehtinyt antaa Bilowlle hihnaa, mutta sijalle 2 joka tapauksessa!  On se hieno!❤️ 

Videoita ei valitettavasti tällä kertaa! :(
 
Oli taas mahtava kisapäivä ja mahtavat kanit! Ens kisoja odotellessa..! 11.4 päästään Bilown kanssa PetExpo-messuilla kokeilemaan myös kv suoraa! Ja ehkä sitten Nokialta 25.4 jo kolmas klassaus mutkalta? I hope so..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti