keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Hih, taisin vähän epäonnistua tuossa "hyppyvideo ennen kisoja" -lupauksessa, mutta täällä se nyt kuitenkin on! Rinin hyppyvideo! Nauttikaa :'D
 
 
Kanit pääsivät tänään myös pitkästä aikaa kunnolla fiilistelemään ulkohäkeissään. Eilen äiti sai kunnostettua ne ja nyt on taas ulkokauden virallisesti alkaneet! Jes! Meiltä löytyy tosiaan yksi isompi aitaus, jossa on pari suoja paikkaa ja kunnolla tilaa juosta, sitten on myös pienempi pentukoiraa varten rakenettu aitaus, joka on pinta-alaltaan ehkä 2x1 metriä. Aika sälittävähän se on, mutta kun maat ovat kunnola sulaneet, niin tarkoitus olisi rakentaa kaksi isoa juoksuaitausta! Nyt alku keväästä joudun kuitenkin tekemään niin, että koulusta päästyäni laitan toisen kaneista tuohon pienempää ja toisen suurempaan tarhaan ja hetken päästä vaihdan :'D No, ehkä me pärjätään..! Räpsin tänään myös parit kuvat kaneista, joten tässäpä niitäkin!
 Ihme lissilude :3
Ei se oo kani! Se on orava!

 
Niinkun noista Rinin kuvista varmaan huomaa, tuo pikkuaitaus suunnilleen tulvi vettä! Ookei, ei nyt ihan, mutta jalat oli ihan mudassa ja koko ajan piti puhdistaa tassuja >:( Ei siis ihan parhaat ulkokelit vielä, mutta eiköhän se siitä! 


3 kommenttia:

 1. Rini hyppii oikein hienosti! :) Ja mukavaa kun oot alkanu postailee useanmin, siun postauksia aina odottaa niin innolla ja niitä on kiva lukea :)

  Laitatko tänne blogiin hevosaiheisia juttuja? Voisitko tehdä (ratsastus)kisavideopostauksen jos sulla on kisoihin kuvaajaa ja jos on kisoja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! :') En tänne kaniblogiin varmaa heppajuttuja laita, mutta huomisen kisoista voin laittaa youtube-kanavalle videota! :) Ja tietysty jos kahta blogia jaksaisin kirjoittaa, niin voisihan hevosblogin avata uudestaan!

   Poista
 2. On tainnut tulla kirjoitusvirhe tuossa videon nimessä, tarkoitit varmaan 13.3 eikä 13.5? :)

  VastaaPoista