lauantai 20. joulukuuta 2014

#10 Meidän kisa vuosi+VH-listat!:)

Moikka! Tää vuosi on siis ollut mun ensimmäinen kunnon kanihyppy vuosi! Kesällä vasta älysin koko homman idean ja sillon meille sitten saapui kunnon este kani Bilow :) Wilikin kuitenkin alkoi oppia paremmin ja niitten kanssahan ollan tänä vuonna kesästä asti kisailtu.
  Tavotteita mulla ei sen pahemmin ollut, mutta tietysti ehkä yksi ja ainut tavoite oli päästä eteenpäin ja menestyä kisoissa. Tämä tavoite sujui oikeastaan ihan hyvin, sillä yksistäkään kisoista ei olla lähdetty tyhjin käsin! :D Ekoista saatiin Wilille KUMA, toisista sitten Bilowlle 2.sija ja Wilille 4.sija, kolmansista Bilowlle 1.sija ja 4.sija ja Wilille 7.sijat, sekä viimeisistä Bilowlle 2.sija! :D Näiden avulla siis päästiin tietyille VH-sijoille! Tässä siis ne :)

Bilow

Sija.51
42 pistettä


Wili

Sija. 73
21 pistettä
Ens vuonna sitten jatketaan ahkerasti kisoja uusien kanien merkeissä ;) Wili siis tosiaan lähtee uuteen kotiin luultavasti joulun jälkeen, ihan siitä syystä, että se ei pysy hetkeäkään paikallaan jos näkee toisen uros kanin :-/ Stressaa ihan liikaa olla samassa huoneessa toisen pupun kanssa, joten haluan sille paremman kodin, mitä se tulis meiltä jatkossakaan saamaan :) 
 Se mitä oon sitten kauan jo ajatellut, on tyttökanin hankkiminen. Nyt sekin päätös on sitte lyöty lukkoon ja tammikuun puolella meille muuttaa Bilown sukulais tyttönen❤️ Pysyn siis Caron kasvattien puolella ja Caron uusimmasta poikueesta meille siis muuttaa joko Ragnarök tai Valhalla :) Ilmottelen lisää tälläkin puolella heti kun enemmän tiedän! 

-Anniina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti