maanantai 31. elokuuta 2015

Salo ja Palojoki

Pitkästä aikaa vietettiin taas koko viikonloppu kisojen parissa. Perjantai-iltana suunnattiin Karkille ja lauantaina bussilla kohti Saloa.

Salo 29.8

Salossa mukana olivat vain Bilow ja Rini, molemmat eliitti mutkassa.
Billen ensimmäinen kierros oli aika sekava. Oltiin suunnasta täysin eri mieltä, joten aikaa meni jonkin verran..:--D. Virheitä kertyi 4 kun poju ei halunnut hyppiä vauhdista vaan juoksenteli ohi ja potki puomeja. No, toinen kierros meni jo huomattavasti paremmin. Reippaalla vauhdilla ja yhdellä virheellä. Upea poika jälleen vaikkei mitään mukaan lähtenytkään!♥
Rinin ensimmäinen kierros meni myös taistellessa suunnasta. Hypyt olivat aika vauhdittomia, mutta hyvin se jaksoi yrittää ja viidellä virheellä maaliin. Toisella kierroksella Rini oikeastaan muisti radan jo itse. Tykiteltiin siihen tuttuun ja turvalliseen Rini tyyliin reippaasti ja yhdellä virheellä. Tyttönen sijoittui kolmanneksi!
Palojoki 30.8

Palojoella Bilow ja Rini kisasivat vaikeaa suoraa ja Polar keskivaikeaa. Molemmilla pojilla oli klassaustumis mahdollisuus. Bilowlla eliittiin ja Polarilla tietysti vaikeaan.

Polar yllätti minut täysin. Poitsu on aina tehnyt kamalasti vauhtivirheitä tai unohtanut liikkumisen kokonaan. Ensimmäinen kierros mentiin kuitenkin heti reippaasti ja yhdellä virheellä muistaakseni. Toinen kierros vielä paremmin. Puhtaasti ja tasaisesi maaliin ja sijalle.3! Nyt päästään vihdoin senkin rääpäleen kanssa kokeilemaan isompia luokkia ;-).  Polarista ei kisakuvia ole, mutta tässä pari Karkin esteen testailusta.Bille hyppi vaikean ensimmäisen kierroksen taas vähän epävarmasti. Pari ohi juoksua, hidasta menoa, mutta vain yksi virhe. Selvästi alkaa kyllästyttää nämä pikkuluokat... Toinen kierros juostiin vain nopeasti ja puhtaasti läpi. Taisi sielläkin pari töksähdystä tulla, mutta tulos riitti kuitenkin sijalle 2!
Rinin ensimmäinen kierros oli reipas, mutta hieman epävakaa. Tyttösellekin tuli pari ohi juoksua ja itseasiassa yksi virhekin tuli esteen taakse juoksusta. Ei sieltä tainnut kuitenkaan tulla kun kaksi virhettä. Toinen kierros mentiin tasaisesti, mutta pari kertaa oltaisiin haluttu vaihtaa suuntaa. Puhtaasti päästiin kuitenkin maaliin ja 3.sija! Paras lapsonen♥
Tätä kisapostausta oli jotenkin todella hankala kirjoittaa eikä oikeita sanoja meinannut löytyä. Tuntuu että koko teksti kuulostaa todella hassulta, mutta kuulostakoon. Pitäisi varmaan keksiä joku muu tyyli kisapostausten kirjoittamiseen, sillä nämä alkavat käydä jo hieman tylsiksi(?).

Kiva kisaviikonloppu oli joka tapauksessa ja ensi lauantaina Polar ja Rini suuntaavat Pyhtäälle vaikeaa suoraa kisaamaan. Toinen ensimmäista ja toinen ehkä viimeistä kertaa...

Postauksen kuvat © Vera, 
Karkki, Ansku, MaiSu

2 kommenttia:

  1. On se hyvä kun sun molemmat kanit oli vaikeessa 2.sijalla! :D Hyvä kaniiiit! Tuu toki uuestaankin kylään. 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitämitä XDD En ikinä opi kirjottaa oikein 8( Mut toki tuun♥

      Poista