sunnuntai 2. marraskuuta 2014

#3 ~At the same times, i wanna hug you♥

Eli tohon viime postaukseen sellasta, että kattelin niitä kuvia koneella ja tajusin sitte, että ne on sellasessa muodossa, jota blogger ei tunnista, joten en nyt niitä pääse tänne lisäämään :(  Aattelin kuitenkin kertoa teille nyt vähän kuulumisia :)
 Molemmille pupuille kuuluu todella hyvää ja käytiin tänään ulkona vähän pomppimassa! Meillä on siis täällä sellanen pieni hiekkakenttä ja käyn siellä aina pupujakin hypyttämässä. Laitoin kentälle 4 n.40-45cm korkeaa estettä ja mentiin niitä aina siinä järjestyksessä kun hyvältä tuntui :D
 Ensiksi otin Bilown. Poju meni aluksi vähän rauhallisemmin ja tutustui esteisiin, mutta kun oltiin jokainen este käyty läpi, niin johan alkoi vauhti kiihtyä! :D Bilow juoksi koko ajan esteen päin ja mun piti oikeestaan vaan juosta perässä ja välillä vähän vinkata suuntaa :D♥ Hyvällä mielellä siis lemmikkimessuja kohti! :)
 Sitten Wili. Wili ei oikeastaan koskaan niinkään tutustu esteisiin, vaan yrittää löytää tien esteen läpi, ettei tarvitsisi hypätä. Olen kuitenkin jo tottunut tähän, joten tiedän, milloin sillä on jotain mielessä ja ehdin ajoissa estää läpi juoksun. Kun Wili sitten ymmärsi että läpi ei pääse, niin sekin alkoi tykittää innoissaan eteenpäin, eikä tiputuksia tullut yhtään!:)♥ Upeitä poikia kyllä molemmat!:)

Perjantaina olin itse ratsastamassa ja voisin kertoa vähän siitäkin!:) Meillä oli este tunti ja menin Kirmalla, niinkuin toivoikin :3 Kirma oli heti alku tunnista tosi kivan tuntunen. Taipui ja asettui hyvin ja oli tosi reippaalla tuulella! Siirryttiin pääty-ympyrälle ratsastamaan laukassa kahta puomia. Ensimmäinen kerta meni suht hyvin, mutta Kirma kun on estekammoinen poni niin se ensin vähän jännitti, mutta rohkaistui kuitenkin menemään yli :) Muut kerran meni tosi hyvin.
 Vaihdettiin suuntaa ja tultiin taas samaa, mutta toinen puomeista oli jo nostettu esteeksi. Este ja puomi olivat siis innari välillä. Ensimmäisellä kerralla Kirma kielsi esteelle ja tein uuden lähestymisen, jolloin Kirma loikkasi esteen ja puomin samalla hypyllä! :D No loput kerran tultiin kuitenkin ihan reippaasti ja rohkeasti :D Jatkettiin vielä ympyrällä edelleen samaa tehtävää, mutta nyt molemmat puomit olivat esteitä. Tämä sujui meiltä suht ongelmitta, mutta taidettiin kerran pujahtaa ohi :D
 Tultiin sitten jokainen vuorollaan kahta innarisarjaa peräkkäin. Esteen olivat n.30 cm:ä. Melkeinn joka kerta Kirma jäi katsomaan ekaa estettä, mutta koska esteet olivat niin pieniä, käskin poin jatkaa eteen päin ja silloin Kirma innostui ja jatkoi korvat hörössä reippaana eteenpäin :) Viimeisellä kerralla Kirma jatkoi reippaana eteenpäin ja opettaja käski sitten tulla 4 kertaa peräkkäin koko ajan samaa sarja tehtävää, jotta Kirma unohtaisi kaikki mörköesteet ja uskaltaisi mennä reippaasti :) Niinhän siinä sitten kävi! :D Ei meitä enään pelottanut vaan mentiin rohkeasti koko sarja reippaassa laukassa :3


Sarjaa sitten muutettiin hieman ja tultiin sitä Kirman kanssa 2 kertaa? Nytpä meitä ei pelottanut enää yhtään, vaikkakin esteiden paikat oli muutettu ja esteet oli n. 45cm:ä. Kirma meni reippaasti kaikki putkeen, eikä suurempia ongelmia koitunut :)
Tosi tyytyväinen taas tuohon poniin!:3 Katellaan millon taas heppajuttuja postailen! :D Tällä kertaa ei kuitenkaan muuta!:)

-Anniina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti