keskiviikko 18. helmikuuta 2015

We just having fun♥

Tällaiset päivät on vaan niin ihania! Heti kun heräsin tänä aamuna, olin jo varma, että kanit pääsevät tänään ulos! Hetken hereillä oltuani, laitoin kameran lataukseen ja vaihdoin objektiivin. Eihän se akku edes ehtinyt ladata, kun mun oli jo päästävä ulos! :-D
Hain ensin Bilown mukaani ja juoksin jäälle. Se täällä maalla asumisessa on parasta, kun asutaan ihan järven rannalla, jossa kanit saa talvisin juosta ihan vapaana ja maisemat ovat mahtavat!

Bilow ei kuitenkaan viihtynyt jäällä kuin hetken ja yhtäkkiä poitsu lähti vaan kauheeta kyytiä omaan pihaan.. Mitähän se siellä jäällä näki? No, koitin uudestaan ja sama juttu taas! Annoin sen sitten olla pihassa, kun ei isompi tila kerta kelvannut. Poju tuntui muutenkin olevan tosi jännittynyt aluksi, mutta hetken juostuaan alkoi rohkaistua!



 

"Kuvaaks sä mua?!"

Tassunjälkiä...





Bilown päästyä takaisin sisälle, oli Rinin vuoro päästä rallittelemaan. Ja niinhän se teki! Ei tuo tyttö oo varmaan koskaan ollut ulkona vapaana tekemättä yhtäkään iloloikkaa tai spurttia.. Hyvähän se vaan on, että löytyy virtaa♥ Riniäkin vähän aluksi jänskätti, kun koirat juoksenteli samaan aikaan ulkona hirveää kyytiä, mutta pikkuhiljaa me niihinkin totuttiin!




 



Perus Rimpula♥
Mun kani omistaaki kaulakorun ;)
Osaa nuo kyllä aina olla niin sulosia!♥ Tähän loppuun vielä pieni esittely meidän häkeistä!


4 kommenttia:

 1. Ui, ihania kuvia! :3 ja vähän teillä on kivat ja tilavat häkit!! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) ja niin no lukuunottamatta tota himpulan tehdashäkkiä..! :D Mut onhan silläkin kompparihäkki, joka vaan vähän keskeneräinen, eikä siksi käytössä! :-/

   Poista
 2. Tosi kivat olit teidän kaneilla! :) Ja ihania kuvia :3❤️

  VastaaPoista