maanantai 27. lokakuuta 2014

#1 Ruudun takana! :)

Moikka! :) Tervetuloa lukemaan blogiani! :)  Oon miettiny siitä lähtien kun meille ensimmäinen kani saapui, että alkaisin itsekin bloggailla meidän arjesta, mutta mulla on ollut toinenkin blogi enkä sinne ikinä jaksanut postailla niin jäin tämän hautumaan :D Nyt kuitenkin sain inspiraation ns. "yhdistää" edellisen blogini (hevosblogi) tähän kaniaiheeseen, joten tsädäm! :D Tästä se lähtee!
 Eli blogissa tulen kirjoittelemaan ihan normi arjesta täällä meillä kanien kanssa, sekä sitten aina joskus saatan kirjoitella jotain hevosiinkin liittyvää. Enemmän luulisin kuitenkin kanien esiintyvän täällä, sillä heppailu ei ole sinänsä ihan mun perus arkea ja siitä on oikeestaan joskus hieman tylsä kirjoittaa :D Postauksia saattaa joskus tulla myös mm. kisoista, messuilta tai näyttelyistä yms!:)
 Itse olen siis -01 vuonna syntynyt tyttö Mäntyharjulta. Harrastan ratsastusta ja kanien kanssa kiertelen estekisoja ja parit näyttelytkin on käyty läpi! :) Ensimmäinen kanini saapui meille noin vuosi sitten ja toinen on ollut meillä noin 5 kk sitten?

Wili on Kääpiöluppa risteytys ja väriltään Madagaskar.


Bilow (oikealta nimeltään Ètoilè binaire) on esteristeytys ja väriltään Ruskeasoopeli viittakuvio :)


Pojista lisää löydät niiden omilta sivuilta!
 Meillä asustaa myös kaksi koiraa: Hukka (Mittelspitz uros) ja Nalle (Sekarotuinen uros), sekä kissa Väpä :3 En nyt tiedä mitä tässä muuta voisi kertoa..:D But anyway kommentillakin voi toki kysellä jos joku asia jäi mietityttämään!

Jos meidän arki kiinnostaa niin liity ihmeessä lukiaksi!:) Palaillaan sitten ensikerralla vähän "paremman" postauksen parissa :)

Ps. paremman bannerin väsään heti kun kerkeen! toi on vaan nyt parissa minuutissa tekastu ja siitä jäi jopa puuttumaan toinen i-kirjain xD no mut yritetää pärjätä sillä hetki! :DD
-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti